ALBA INSOLV, un nume nou, dar de ținut minte, în piața practicienilor în insolvență

ALBA INSOLV, un nume nou, dar de ținut minte, în piața practicienilor în insolvență

Avocatul albaiulian și mai nou practicianul în insolvență Gheorghe Crișan, alături de profesioniști care au fost implicați în proceduri de reorganizare de mare anvergură, a fondat recent ALBA INSOLV (societate de practicieni în insolvență). Societatea a deschis deja și un sediu secundar la București.

Din echipa ALBA INSOLV mai face parte și Ioana Corina Cocian, expert contabil și financiar, cu peste 25 de ani de experiență. Echipa Alba Insolv își propune sa aducă un important aport la salvarea afacerilor și implicit a locurilor de muncă, în contextul actual, și, bineînțeles, postpandemic

Tot mai multe companii, majoritar din zona IMM-urilor, sunt nevoite sa găsească soluții pentru plata datoriilor, rostogolite din anul pandemic 2020. De la începutul anului 2021 aproximativ 1200 de firme au ajuns in insolvență, măsurile guvernamentale mai lăsând “o gura de aer” firmelor aflate în dificultate, însă viitorul nu sună prea confortabil, mai ales pentru antreprenorii din HORECA și domeniile conexe cu HORECA.

Categories: Brands, Business in top