Proiect pentru asigurarea cu energie electrică, prin sisteme fotovoltaice, a 15 gospodării izolate din Baia de Arieş

Proiect pentru asigurarea cu energie electrică, prin sisteme fotovoltaice, a 15 gospodării izolate din Baia de Arieş

Autorităţile din Baia de Arieş au lansat miercuri în SEAP procedura pentru atribuirea unui contract de achiziţie publică, estimat la 315.126 lei, prin care se vor instala 15 sisteme fotovoltaice individuale în gospodării izolate, neracordate la reţeaua de distribuţie a energiei electrice.

Mai exact, obiectul contractului cuprinde lucrările de instalaţii electrice aferente instalării unui numar de 15 sisteme fotovoltaice de tip “off-grid” de producere a energiei electrice, cât şi execuţia lucrărilor de instalaţii interioare şi exterioare.

Proiectul propus are ca scop asigurarea cu energie electrică a caselor izolate unde nu există reţea de distribuţie electrică şi poate asigura procesul de dezvoltare a localităţii şi unui trai a populaţiei în condiţii moderne. Este finanţat în cadrul Programului privind instalarea de sisteme fotovoltaice pentru gospodăriile izolate, neracordate la reţeaua de distribuţie a energiei electrice prin AFM.

Firmele interesate de acest proiect pot să depună oferte până în 15 februarie ora 15. Criteriul de  atribuire va fi preţul cel mai scăzut.

Categories: Local