Venituri de aproape 10 ori mai mari în doar 4 ani,pentru TRANSILVANIA NUTS

Venituri de aproape 10 ori mai mari în doar 4 ani,pentru TRANSILVANIA NUTS

Procesatorul de nucă TRANSILVANIA NUTS SRL, cu sediul în Ciugud, a avut anul trecut o cifră de afaceri de aproape zece ori mai mare decât cea din 2015.

În 2019, veniturile realizate de firma deţinută, în cote egale, de Bara Levente şi Alexandru Chiric, au depăşit 39 mil. lei, cu circa 6 mil. lei mai mult decât în anul anterior. Faţă de 2015, când acestea au fost de 3,9 mil. lei, veniturile realizate din procesarea nucii au fost de aproape zece ori mai mari.

Profitul net a înregistrat o scădere semnificativă în 2019 faţă de 2018, respectiv de la peste 1,8 mil. lei la circa 454.000 lei.

Fabrica a avut anul trecut un număr mediu de 38 de angajaţi.

Înființată în urmă cu şase ani, TRANSILVANIA NUTS este o societate cu capital integral românesc. Produsele sale ajung în ţări din Europa şi Asia. Potrivit informaţiilor postate pe site-ul companiei, anual este procesată o cantitate de peste 5.000 de tone de nucă. De la înființare și până în prezent, potrivit aceloraşi informaţii, au fost investite peste 5 mil. de euro în ceea ce este considerată cea mai modernă fabrică de procesare a nucii din România.

Categories: Business in top