Ambulanţa cumpără consumabile sanitare de peste 4,3 mil. lei

Ambulanţa cumpără consumabile sanitare de peste 4,3 mil. lei

Serviciul de Ambulanţă Judeţean  vrea să cumpere materiale sanitare, printre care combinezoane de unică folosinţă, măşti de diferite tipuri, mănuşi, botoşei, seringi, termometre digitale, de peste 4,3 mil. lei.

SAJ a publicat marţi în SEAP anunţul privind organizarea unei licitaţii deschise, pentru achiziţionarea de consumabile sanitare. Contractul este împărţit în 105 loturi. Pot fi depuse oferte pentru numărul maxim de loturi. Data limită de depunere a ofertelor este 25 august ora 15. Modalitatea de atribuire este acord-cadru.

Peste 1,5 mil. lei vor merge pentru achiziţionarea de combinezoane de unică folosinţă. Vor fi cumpărate şi halate de unică folosinţă, de 210.000 lei, dar şi botoşei lungi, de 572.000 lei. De asemenea, SAJ vrea să se doteze şi cu măşti FFP2 şi cu măşti chirurgicale cu elastic, pentru care este dispus să aloce 418.000 lei, respectiv 390.000 lei. Suma de 200.000 de lei este estimată pentru achiziţia de mănuşi examinare nytril.

Printre celelalte consumabile pe care Ambulanţa vrea să le cumpere se numără termometre digitale (pentru frunte şi la distanţă), rivanol, seringi, teste glicemie, truse perfuzie, plasturi transparenţi, lame bisturiu, leucoplast, folie izotermă, fixatoare de branule, feşi tifon, alcool sanitar, apă oxigenată, saltea vacuum etc.

Categories: Local