TELEKOM vrea aproape 1,5 mil. euro pe două proprietăți din Alba Iulia și Ocna Mureș

TELEKOM vrea aproape 1,5 mil. euro pe două proprietăți din Alba Iulia și Ocna Mureș

Telekom a scos la vânzare două imobile situate în Alba Iulia şi Ocna Mureş, ambele amplasate în “buricul târgului”, preţul de pornire a licitaţiilor fiind de 1,13 mil. euro, respectiv 283.000 de euro. Metoda de vânzare este licitaţie cu ofertă în plic închis. 

Proprietatea din Alba Iulia, ce cuprinde două clădiri administrative, una cu patru etaje şi alta cu două etaje, este amplasată chiar lângă sediul Poliţiei, pe strada IC Brătianu Nr.2. Suprafaţa utilă totală a proprietăţii este de 4.480 de metri pătraţi, din care suprafaţa construită 1.375 de metri pătraţi. Licitaţia a fost lansată şi mai sunt 5 zile până la depunerea ofertelor.

Cea mai mare parte a clădirilor, cel puţin cea de două etaje, nu mai este folosită de ani de zile.

Telekom a scos la vânzare şi o clădire situată chiar în centrul oraşului Ocna Mureş, în apropiere de Primărie, preţul de pornire fiind aici de 283.000 de euro. Situat pe strada Nicolae Bălcescu Nr.31, imobilul are un teren în suprafaţă de 955 metri pătraţi şi clădiri administrative cu o suprafaţă totală construită la sol de 460 de metri pătraţi. Clădirea are două etaje, la parter funcţionând în prezent un supermarket.  Data limită de depunere a ofertelor este 26 iunie. 

Tipul de proprietate în ambele situaţii este spaţiu de birouri.

Categories: Business in top