UM Cugir caută chiriași pentru o cabană în Munţii Şureanu şi un complex pe Râul Mare

UM Cugir caută chiriași pentru o cabană în Munţii Şureanu şi un complex pe Râul Mare

Uzina Mecanică (UM) Cugir, una din cele două fabrici de armament din localitate, vrea să închirieze o cabană pe care o deţine în Munţii Şureanu şi un complex situat pe Râul Mare. Pentru asta, organizează licitaţie deschisă cu strigare în fiecare zi de luni, la ora 12.

Situată la 25 de kilometri de Cugir şi 30 de kilometri de Orăştie, în Munţii Şureanu, cabana Prislop a fost construită în urmă cu 66 de ani, ca local de agrement pentru angajaţii societăţii. A fost reparată în 1992. Suprafaţa construită este de 430 metri pătraţi, cu terenul aferent în suprafaţă de 5.342 de metri pătraţi. Accesul se face pe drumuri forestiere, pe Râul Mic Cugir sau pe la Orăştie. Preţul de pornire este de 300 de euro pe lună, la care se adaugă TVA.

Acelaşi preţ de pornire este solicitat şi pentru închirierea Complexului Mistreţul, ridicat în 1953 şi amplasat la 7 kilometri de Cugir, pe Râul Mare, în suprafaţă construită de 592 metri pătraţi și terenul aferent în suprafată totală de 4.542 metri pătraţi. Pe lângă hotel, există şi o popicărie şi un spaţiu care poate fi folosit ca sală de mese pentru aproximativ 70 de persoane. Aici, accesul este pe drum asfaltat. Ambele locaţii necesită investiţii, fiind destul de degradate.

Pentru fiecare obiectiv în parte, există o garanţie de participare la licitaţie, de 2.847 de lei. Taxa de participare la licitaţie este de 150 lei, la care se adaugă TVA, și nu se restituie. Preţul dosarului de prezentare este de 150 lei, la care e adaugă TVA. Dosarul de prezentare poate fi consultat pe site-ul societăţii www.umcugir.ro. Contractul de închiriere se va încheia pe 5 ani.

UM Cugir aparţine de Compania Națională ROMARM.

 

Categories: Business in top