Concurs foto dedicat Transilvaniei, organizat de Hotel Transilvania

Concurs foto dedicat Transilvaniei, organizat de Hotel Transilvania

Un sejur de două nopți într-o cameră de 4 stele la un hotel din Alba Iulia poate fi câştigat de cei care se înscriu la un concurs de fotografii realizate în Transilvania.

“Știm că Transilvania e frumoasă! (…). Dacă și tu ai văzut frumusețea Transilvaniei, trimite-ne o poză cu cadrul tău preferat. Dacă imaginea ta va fi aleasă câștigătoare, îți oferim un sejur de două nopți la Alba Iulia, într-o cameră de 4*, decorată cu poza care ți-a adus premiul”, este provocarea lansată de Hotel Transilvania celor care descoperă acel cadru care să spună cât de frumoasă este această regiune a ţării.

Fotografiile pot fi trimise până în 14 iunie, pe adresa marketing@hoteltransilvania.eu, urmând ca anunţarea câștigătorilor să aibă loc în 22 iunie. Se vor acorda două premii constând într-un sejur de 2 nopți. Sunt incluse cazare și mic dejun pentru 2 persoane, precum şi cadou de bun venit.

Primele 30 de fotografii alese de către juriu vor fi publicate pe rețelele de socializare sau în alte spații fizice sau virtuale aparținând Florea Grup. Cele 2 fotografii câștigătoare vor fi tipărite și afișate în camerele ocupate pe o perioadă de minim doi ani, menționându-se numele autorului.

Hotelul, situat în centrul oraşului Alba Iulia, este deţinut de câţiva ani de fraţii Marcel şi David Florea. Când l-au achiziţionat, hotelul era clasificat la 2 stele, aşa că au investit masiv în modernizarea sa şi l-au transformat într-unul de 4 stele.